Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor!

Ημέρα ασυλίας η χθεσινή και όπως είναι λογικό τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών!

  • Χθες σας είχαμε ενημερώσει για την χαμένη ασυλία των Διασήμων! Έτσι και σήμερα από νωρίς σας βάζουμε στο κλίμα και σας ενημερώνουμε για τον παίκτη που φεύγει απόψε από τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα!

Αν δεν θέλετε να μάθετε και επιθυμείτε να κρατήσετε την αγωνία σας μέχρι το βράδυ τότε μην διαβάσετε παρακάτω.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

  • Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι για ακόμα μια φορά η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Σπυρπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος! Και οι τρεις παίκτες έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση όμως κατάφεραν να παραμείνουν! Αυτό δεν θα ισχύσει αυτή την φορά για έναν από τους τρεις! Ποιος είναι αυτός;

Αν η ψηφοφορία γινόταν στην αρχή του ριάλιτι και πριν έναν μήνα σίγουρο φαβορί για αποχώρηση θα ήταν ο Γιάννης Δρυμωνάκος! Ο Ολυμπιονίκης έχει ξαναβρεθεί υποψήφιος μαζί με την Ελένη Χατζίδου και είχε μαζέψει λιγότερες θετικές ψήφους απ’ ότι η τραγουδίστρια, ωστόσο αυτό δεν τον επηρέασε καθώς αποχώρησε ο Αλέξανδρος Παρθένης! Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Και τι θέλουμε να πούμε! Το αποτέλεσμα της ημέρας είναι έκπληξη! Και αυτό γιατί Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά είχαν περισσότερους φανς! Όμως η άριστη συμπεριφορά του Γιάννη και η αγωνιστική του άνοδος έχουν αλλάξει τα δεδομένα!

Ο κορυφαίος αθλητής φέρεται να έχει μαζέψει τις περισσότερες ψήφους και να μένει πανηγυρικά στο Survivor! Η είδηση σαφώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως θεωρείται κατά 90% δεδομένη!

  • Και πάμε τώρα στην έκπληξη; Μένει εκτός ριάλιτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το όνομα για το οποίο δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος ντόρος με την είσοδό της; Η απάντηση είναι πως μάλλον όχι καθώς η Ελένη Χατζίδου δείχνει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για αποχώρηση! Προς το παρόν κρατάτε αυτό και όταν έχουμε κάποια σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσουμε!

Πηγή: athensmagazine.gr