Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
		play_arrow
		Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
		Οι ιδιαίτερες εμφανίσεις για το Halloween, δεν αποτελούν πρωτοτυπία. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όμως φέτος άφησε την φαντασία της ελεύθερη και αποφάσισε να το… παίξει Αγκάθα Κρίστι, δίνοντας και έναν τόνο μυστηρίου.
Η 39χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ φέτος λοιπόν το Halloween αποφάσισε να ντυθεί… θύμα αιματηρής δολοφονίας. Σε φωτογραφίες της στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίζεται βαμμένη με κόκκινη μπογιά και φοράει μόνο τα εσώρουχα της και γούνινες χειροπέδες.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έστησε και ολόκληρο στόρι το οποίο διηγείται στους followers της: «Έφτασε στις 5:45 και ο θυρωρός είπε ότι έφτασε μόνη της! Πήγε για δείπνο με δύο φίλες της και ήπιε ένα ποτό… πήρε ένα ταξί για το σπίτι αλλά τελικά ο γείτονάς της τη βρήκε στο πάτωμα νεκρή… παραμένει μυστήριο… ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;;;» γράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημιουργώντας το στόρι του χαρακτήρα της, με ένα καρφί για την οικογένεια της: «Είχε μια υπέροχη οικογένεια και φυσικά δεν ήταν πουθενά κοντά!!!!».
Δείτε την ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)
Πηγή: newsit.gr
Συντάχθηκε από: admin
	Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close
	
		12:00 - 15:00
	
		15:00 - 18:00
	
		18:00 - 21:00
	
		21:00 - 00:00
	
		00:00 - 07:00
	
		07:00 - 09:00

																		1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
																		2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
																		3
play_arrowΆννα Βίσση
																		4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
																		5
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
