People

Γιώργος Αλκαίος: Έτσι είναι σήμερα ο τραγουδιστής

today2 Νοεμβρίου 2021

Background
share close

Ο Γιώργος Αλκαίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Μετά την συμμετοχή του στη Eurovision το 2010, ο τραγουδιστής αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και αφοσιώθηκε στη ξενοδοχειακή μονάδα που δημιούργησε στη Μήλο. Μάλιστα στο εν λόγω ξενοδοχείο έμεινε το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη καθώς πέρασε μέρος των διακοπών της στη Μήλο.

«Πάρα πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Εγώ έμεινα φέτος το καλοκαίρι. Είχαμε πάει στη Μήλο για λίγες μέρες. Πετύχαμε καλό καιρό φέτος στο Αιγαίο και είπαμε να πάμε μέχρι τη Μήλο τη φανταστική. Έμεινα λοιπόν και στο ξενοδοχείο του και πέρασα πάρα πολύ ωραία και εγώ και τα παιδάκια μου. Είναι πάνω στο νερό, αλλά γενικώς η Μήλος έχει υπέροχες θάλασσες και είναι πολύ ωραίο να τη γυρνάς. Μιλώντας μαζί του (με τον Γιώργο Αλκαίο) μου εξήγησε πως σκέφτηκε πριν από κάποια χρόνια να κάνει αυτό, παρότι αγαπάει τη μουσική και δε θα φύγει ποτέ από τη ζωή του» είχε αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιερχόμενο της συζήτησης με τον τραγουδιστή.

Ο καλός του φίλος, Σάκης Μπουσδούνης δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μπορεί να μην αναφέρει πότε ακριβώς έχει τραβηχτεί η φωτογραφία αλλά είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Αλκαίος είναι ανανεωμένος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Δείτε την φωτογραφία του Γιώργου Αλκαίου:

Πηγή: iefimerida.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%