Διαγωνισμοί

Το Ράδιο Πόλις 99,4 σε στέλνει στα Victoria Cinemas (Διαγωνισμός: Λήγει 13/01/22)

today11 Ιανουαρίου 2022

Background
share close

🎬Το Ράδιο Πόλις 99,4 σε πάει στα Victoria cinemas για να απολαύσεις όποια ταινία θέλεις εσύ.

👉 Κάνε Like, Comment (γράψε ποια ταινία θέλεις να δεις από τις 2) και μπες στην κλήρωση για 5 δίπλες προσκλήσεις στον δικό μας κινηματογράφο στα Victoria cinemas.

1) SCREAM

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι ”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο “SCREAM”.

2) ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ 355

Ένα μυστικό όπλο υψίστης ασφαλείας πέφτει σε λάθος χέρια. Η πράκτορας της CIA Mason “Mace” Brown πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με την σκληροτράχηλη Γερμανίδα Marie πρώην πράκτορα της MI6, την ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Khadijah , και την επιδέξια κολομβιανή ψυχολόγο Graciela σε μια παράτολμη και θανατηφόρα αποστολή ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρίσκονται και ένα βήμα μπροστά από την μυστηριώδη, Lin Mi Sheng, που προλαβαίνει πάντα να ανατρέπει τα πλάνα τους. Η δράση εκτοξεύεται από το Παρίσι στο Μαρόκο και έπειτα στην Σαγκάη όπου η ομάδα πρέπει είτε να καταφέρει να συνεργαστεί και να σώσει τον κόσμο , είτε να πεθάνει.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου

Δες περισσότερα για τις ταινίες εδώ: www.victoria-cinema.gr/home

Ο διαγωνισμός τρέχει στην σελίδα του Πόλις στο facebook

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%