Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Καλεσμένη στο MEGA Star το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε η Evangelia.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.
«Για μένα είναι μεγάλη χαρά που το πρώτο μου τραγούδι που είναι και στα ελληνικά, είναι ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα», είπε η τραγουδίστρια για την εμφάνισή της μαζί με το ποπ είδωλο στην σκηνή των MadWalk.
«Το ‘Πάμε Πάμε’ ήταν το πρώτο τραγούδι που έβγαλα και ήθελα να διαλέξω λέξεις που να μπορεί να τις πει και ένας Αμερικάνος και ήθελα σαν ντεμπούτο το βίντεο κλιπ να το γυρίσω στον τόπο μου στην Κρήτη. Το γύρισα στο σπίτι της γιαγιάς μου».
Και συμπληρώνει:
«Ψαχνόμουν αρκετά χρόνια να βρω την ταυτότητά μου. Θα ήθελα να πάω στη Eurovision. Αν πάω μια μέρα, θέλω να πω δικό μου τραγούδι για να νιώθω ο εαυτός μου στην σκηνή».
Η Evangelia τραγουδά unplugged στο MEGA STAR
Στη… σκηνή του MEGA STAR βρέθηκε η Evangelia, χαρίζοντας μοναδικές εκτελέσεις δικών της τραγουδιών.
Η Evangelia με συνοδεία κιθάρας τραγούδησε το ‘Fotia’ για τους τηλεθεατές του MEGA STAR.
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
3
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
