Entertainment

Survivor trailer 18/05: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, το απόλυτο ξεμπρόστιασμα και τα spoiler για την ομάδα που κερδίζει

today18 Μαΐου 2022

Background
share close

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις και νέες ομάδες στο Survivor.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Στο προχθεσινό επεισόδιο οι παίκτες του ελληνικού και του τούρκικου Survivor ενώθηκαν για έναν ανατρεπτικό αγώνα επάθλου και νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε. Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι χθες, αφού οι μπλε ήταν αυτοί που κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ως εκ τούτου οι κόκκινοι ήταν αυτοί που θα έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Μάλιστα ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε που ο Σπύρος ήταν πρώτος υποψήφιος γιατί θεωρεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο να πείσει τον κόσμο για να παραμείνει, αφήνοντας αιχμές ότι έχει πληρώσει έξω για να τον ψηφίζουν. «Δεν μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω κι όλοι ξέρουν τι γίνεται με τα πληρωμένα sms για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχουν φύγει τόσοι εις βάρος του για να ζει εδώ παρασιτικά και σαν κιφήνας. Δεν ξέρω πως θα καθαρίσει ο τόπος, αν φύγω. Είμαι ο μόνος που έχω πει για κάθαρση κι έχω πει αλήθειες στον κόσμο και θέλουν να με πετάξουν έξω»

Survivor trailer 18/05: «Ήρθε και με έβρισε, θα πω κι άλλα…» – Απόλυτο ξεμπρόστιασμα από τον Τάκη μπροστά στον Λιανό!

Survivor trailer: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων από… φίλους και εχθρούς, αφού διαλέγει ξανά να συνεχίσει στο δικό του, μοναχικό, δρόμο.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, μάλιστα, το προχωρά ένα «βήμα» πιο πέρα, αφού φτιάχνει τη δική του προσωπική καλύβα με τα ίδια του τα χέρια. Ο στόχος είναι για ακόμη μια φορά «διπλός», από τη μία να… εξάψει τα πάθη εναντίον του, από την άλλη να αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης, θεωρώντας πως κάνει το δικό του «γκελ» στο κοινό.

Survivor trailer: Οι νέες κατηγορίες στον Τάκη και η οργισμένη του αντίδραση

Οι δύο ομάδες, παράλληλα, προχωρούν σε ένα πολύ δυνατό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με το… διάλειμμα με τους Τούρκους All Stars να έχει ολοκληρωθεί και τη σκληρή πραγματικότητα να έχει επανέλθει, σε έναν νέο αγώνα, που ενδεχομένως να μας δείχνει πως στόχος είναι… να φύγει ο Τάκης, κάτι που φανέρωσε και ο πρώτος.

Η επίθεση συνεχίζεται σε τέτοιο βαθμό, που μέχρι και η Στέλλα Ανδρεάδου τον κατηγορεί ανοικτά στο συμβούλιο για τον τρόπο, με τον οποίο κινείται. Κι εκείνος, όμως, δεν αφήνει αναπάντητα τα όσα λέει η συμπαίκτριά του, τονίζοντας πως θα πει νέες αλήθειες πολύ σύντομα.

Survivor | Trailer | 18/05/2022

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Στην κόκκινη ομάδα θεωρούν πως πρέπει πάση θυσία να φύγει ο Τάκης και, μετά την πρώτη χαμένη ασυλία, φαίνεται πως θα δουν την μπλε ομάδα να κερδίζει και τη δεύτερη. Αυτές είναι οι πρώτες μας πληροφορίες και, μόλις γνωρίζουμε οριστικά, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%