Entertainment

Survivor trailer 27/06: Οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα spoiler για τους άλλους δυο

today27 Ιουνίου 2022

Background
share close

Την πιο κρίσιμη εβδομάδα διανύει το Survivor κι η παραμικρή λεπτομέρεια πλέον κρίνει τα πάντα για το μεγάλο τελικό.

Χθες την ατομική ασυλία κέρδισε για ακόμα μία φορά ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει δείξει τεράστια δυναμική και βάζει πλώρη για το μεγάλο τελικό του Survivor. Στη συνέχεια ακολούθησε το Συμβούλιο του Νησιού για τις δύο ομάδες, ούτως ώστε να καθοριστεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα έδειξε ισοψηφία κι έτσι προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν ο Νίκος Γιάννης κι η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Η Μαίη ανέφερε πως το περίμενε να είναι ξανά υποψήφια, όπως την προηγούμενη εβδομάδα κι ότι δεν έχει καταλάβει τα κριτήριά τους.

Ο Νίκος δήλωσε πως ήθελε να είναι υποψήφιος για να δει αν ο κόσμος τον θέλει στο Survivor και θέλει να τον στηρίξει.

Survivor trailer: Η κρίσιμη ασυλία και το… ντόμινο στο συμβούλιο

Με τα δεδομένα αυτά, ένα εξαιρετικά σημαντικό αγώνισμα ασυλίας έρχεται στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/6), με τους παίκτες να παλεύουν για μια νίκη, η οποία μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης, λίγες μέρες πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα, στην οποία βρίσκεται ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο συμβούλιο του νησιού, δε, η ένταση είναι έκδηλη και ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως, μετά τους δύο πρώτους υποψηφίους προς αποχώρηση, οι δύο ομάδες οφείλουν να διαλέξουν και δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας… όλοι να είναι υποψήφιοι τελικά.

Survivor spoiler: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σε αυτή την εβδομάδα, έρχονται τα πάνω κάτω για άπαντες στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Άρη Σοϊλέδη να κερδίζει την πρώτη ασυλία, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για τη δεύτερη. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται και θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να φανεί το πώς θα ψηφίσουν στην κάλπη οι εναπομείναντες παίκτες, μαζί με όσους είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τους Νίκο Γιάννη και Μαίη Εμμανουηλίδου να βρίσκονται ήδη στη «διακεκαυμένη ζώνη».

Όπως αναφέραμε, όμως, η έκπληξη θα γίνει με τον Σοϊλέδη να χάνει και τον Νίκο Γιάννη να επικρατεί στη δεύτερη ασυλία. Κάπως έτσι, με τις δύο κλίκες να είναι… στα ίσια, ο πρώην ποδοσφαιριστής θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να έχουμε τέσσερις υποψήφιους και την τελευταία ασυλία να είναι… αίμα και άμμος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%