
Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Σε έναν από τους αγαπημένους του καλοκαιρινούς προορισμούς, τη Μύκονο περνά το τελευταίο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Ο γνωστός τραγουδιστής που λίγες ημέρες πριν εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του με την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα μετά από απόφαση της Αρχαιολογίας του νησιού, θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε ένα μέρος που αγαπά και επισκέπτεται συχνά.
Η Μύκονος, είναι ένα νησί που ο Νίκος Οικονομόπουλος επιλέγει συχνά για τις εξορμήσεις του και μάλιστα έχει καταφέρει να χτίσει και φιλίες εκεί. Σε μια από τις βραδινές εξόδους του με έναν φίλο του τον συνάντησε ο φωτογραφικός φακός και εκείνοι δε δίστασαν να χαρίσουν μερικά χαμόγελα στον φωτογράφο.
Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζώτος
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
1
play_arrowΜιχάλης Χατζηγιάννης & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowEλένη Φουρέιρα
5
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης