Μουσικά Νέα

J2US: Ατέλειωτο γλέντι με Βανδή, Kings, Απέργη και Ματθαίο Γιαννούλη – Αποθεώθηκε η Καλομοίρα

today4 Ιουνίου 2023 1

Background
share close

Το 13ο live του J2US μοίρασε πολλά δώρα στους τηλεθεατές κι ένα ακόμη αυτοκίνητο σε έναν υπερτυχερό, αλλά είχε και μεγάλο πάρτι που ξεκίνησε με την εμφάνιση των Kings στη σκηνή.

Οι Kings έβαλαν φωτιά στη σκηνή του J2US:

Ακολούθησε φυσικά η Δέσποινα Βανδή που ερμήνευσε μαζί τους το Ya Habibi, σε συνεργασία με τους Kings. Η τραγουδίστρια θα συνεχίσει μαζί τους τις εμφανίσεις με περιοδεία στην Αμερική.

Δέσποινα Βανδή και Kings:

Ο Νίκος Απέργης αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή με τους μουσικούς του κι ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες, καθώς και το νέο του τραγούδι. Ενώ συνέχισε με μιξ από τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό.

Ο Νίκος Απέργης σε ένα μοναδικό medley

Ο Ματθαίος Γιαννούλης σήκωσε όσους παραβρέθηκαν στο πλατό για να χορέψουν σε νησιώτικους ρυθμούς. Με τις μεγάλες του επιτυχίες παλιές και καινούργιες, πρόσφερε αυθεντικό νησιώτικο γλέντι, συνοδευόμενος από σύλλογο παραδοσιακών χορών.

Κέφι με τον Ματθαίο Γιαννούλη:

Η Καλομοίρα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή του J2US:

Μια είσοδο-έκπληξη απολαύσαμε στο χθεσινό (3/6) επεισόδιο του «J2US», καθώς η Μαρία Λουίζα έπειτα από την έκτακτη αποχώρηση του Beast τραγούδησε με την Καλομοίρα.

Οι δύο τους ερμήνευσαν το τραγούδι Fame με την Καλομοίρα να κλέβει την παράσταση με την εκρηκτική της παρουσία επί σκηνής.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%