Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Βοτανικό, συναντώντας την superstar Δέσποινα Βανδή, στην απόλυτη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Το βράδυ της Παρασκευής 27/10 πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα κατάμεστο μαγαζί.
Η Δέσποινα Βανδή ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας να φορέσει ένα κατακόκκινο outfit, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «μάγεψε» με τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της και τις δυνατές ερμηνείες της, κεντρίζοντας παράλληλα τα βλέμματα με την λαμπερή σκηνική της παρουσία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kopetinas Stelios (@st3lioskop)
Φυσικά από τη χθεσινοβραδινή της πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την αγαπημένη του και τα «έσπασε» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kopetinas Stelios (@st3lioskop)
Ο Βασίλης Μπισμπίκης φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συντρόφου του και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.
Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:











Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή μαζί με τους γονείς του.

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Συντάχθηκε από: admin
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00

1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα
2
play_arrowΑντώνης Ρέμος
3
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
4
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
