
Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς γιορτάζουν φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Νίκα.
Το ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο, και πιο συγκεκριμένα στις 22/11 κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον γιο του. Εκ τότε οι δυο τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αυτής της νέας πραγματικότητας με την Αλεξάνδρα Νίκα να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα του γιου τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισαν να ντύσουν τον ενός μήνα γιο τους, Άγιο Βασίλη με την σύντροφο του τραγουδιστή να δημοσιεύει μια σχετική φωτογραφία στα social media.
Να θυμίσουμε πως ο γιος του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα θα πάρει το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα του τραγουδιστή.
Συντάχθηκε από: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
3
play_arrowΆννα Βίσση
4
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος
5
play_arrowΘοδωρής Φέρρης