Μουσικά Νέα

Eurovision 2025: Αποκαλύφθηκε πώς άλλαξε ρούχο στη σκηνή η Κλαυδία – Δείτε video

today17 Μαΐου 2025

Φόντο
share close

Η Κλαυδία ερμήνευσε το βράδυ της Πέμπτης (15/5) στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2025 την «Αστερομάτα» στο κατάμεστο St. Jakobshalle της Βασιλείας της Ελβετίας όπου πραγματοποιείται φέτος ο μουσικός διαγωνισμός και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (17/5).

Η Κlavdia ανέβηκε στη σκηνή και καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής της φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο και άλλαξε στο φινάλε με μία ολόλευκη δημιουργία.

Βίντεο στο ΤikTok πρόβαλε απόσπασμα από την αλλαγή του φορέματός της μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Η χορεύτρια που τη συνοδεύει επί σκηνής, βρέθηκε από πίσω της και σε κλάσματα του δευτερολέπτου τράβηξε το μαύρο φόρεμα της. Η ξαφνική αλλαγή ενθουσίασε τους θεατές που χειροκρότησαν θερμά.

@mixeirotera_ #mixeirotera ♬ πρωτότυπος ήχος – mixeirotera_


Πηγή: reader.gr

Συντάχθηκε από: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102