Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η Μαρίνα Σάττι μίλησε την περασμένη Πέμπτη στο συνέδριο Upfront Initiative για την πορεία της, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια, αλλά και όσα πίστευε για τον εαυτό της στο ξεκίνημα της καριέρας της.
Όπως είδαμε σε βίντεο που προβλήθηκε στο Breakfast@Star, η τραγουδίστρια είπε αρχικά: «Πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να ήθελα να διεκδικήσω θα φαινόμουν η περίεργη ή ψωνάρα ή σκύλα. Τώρα ας πούμε, δεν βλέπω κάποια δυσκολία σε αυτό, το οποίο είναι και λίγο οξύμωρο αν το σκεφτείς, ειδικά όταν είσαι στην αρχή, μπορεί να θες και μια ενθάρρυνση, κάποια καθοδήγηση και λίγο περισσότερο χρόνο και χώρο μέχρι να μάθεις».
«Ειδικά στην αρχή, για εμένα ήταν σημαντικό να συστηθώ, γιατί ήξερα και ποια ήμουν; Γιατί ξέρω τώρα; Ήθελα κι εγώ να ανακαλύψω ποια είμαι και να παρουσιάσω και να συστήσω στον κόσμο. Δεν ξέρω αν φανεί ψωνίστικο, αλλά είχα πείσει πολύ κόσμο ότι ήμουν σοβαρή, ψαγμένη και ξέρω από μουσική. Δε με ένοιαζε να το πει κάποιος», πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι.
Συντάχθηκε από: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00

1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
3
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
4
play_arrowΆννα Βίσση
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
