Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Ο Γιώργος Αλκαίος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα, δίνοντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, την Κλαυδία και τη Eurovision αλλά και την αγαπημένη του Μήλο.
«Έχω πορευτεί αρκετά μόνος, αλλά η μουσική είναι τρόπος ζωής και από εκεί είχα την ισορροπία μου. Δεν έχω κάνει μπουζούκια, με την έννοια μπουζούκια. Η συζήτηση που ανοίγει ο Γιώργος Νταλάρας για τα μπουζούκια, είναι τεράστια. Όλα ξεκινούν από το πώς είναι το σύστημα στην Ελλάδα. Η μουσική είναι το εύκολο θύμα στη συζήτηση περί πολιτισμού», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.
Ο Γιώργος Αλκαίος είπε στη συνέχεια: «Ο Γαβαλάς πιστεύω ότι ήταν από τις κορυφαίες φωνές που έχουν περάσει. Ο Καζαντζίδης επίσης. Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι φοβεροί. Από γυναίκες, η Ελένη Βιτάλη. Μου άρεσε πολύ η Klavdia. Είναι πολύ ζόρικο να βρεθείς στη Eurovision, γιατί έχει πολλή πίεση. Εγώ έκανα οκτώ μήνες δίαιτα για να ανέβω στη σκηνή της Eurovision».
Κλείνοντας, ο Γιώργος Αλκαίος ανέφερε: «Κάθε χρόνο έπαιζα ξύλο με τις δισκογραφικές, γιατί επέλεγα να αλλάζω ύφος μετά από κάθε επιτυχία. Πηγαίνω στη Μήλο, αλλά όχι όπως παλιά. Το ξενοδοχείο φυσικά και υπάρχει».
Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:
Πηγή: tlife.gr
Συντάχθηκε από: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00

1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
3
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
4
play_arrowΆννα Βίσση
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
