Life

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι της βάφτισης του γιου τους – Φωτογραφίες, βίντεο

today23 Ιουνίου 2025 1

Φόντο
share close

Χθες Κυριακή 22 Ιουνίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς πραγματοποίησαν τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους.

Το ζευγάρι κράτησε όλες τις λεπτομέρειες της τελετής μακριά από τα media, θέλοντας να περάσει αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό λευκό outfit που επέλεξε να φορέσει για τη βάφτιση του γιου της.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα της παρουσιάστριας, ενώ όπως φάνηκε και από τη διακόσμηση του after party θα τον φωνάζουν «Μπίλυ» μιας και Βασίλη… λένε και τον μπαμπά του και γνωστό επιχειρηματία.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του μικρού Βασίλη:

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος-Υβόννη Ντόστα

Ιωάννα Μπούκη-Αντώνης Σρόιτερ

Φαίη Θεοχάρη

Ιωάννα Σιαμπάνη-Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Γιώργος Ντάβλας-Έλενα Ντάβλα

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα υπέροχο πάρτι στην παραλία, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουν τη βάφτιση του μικρού Βασίλη! Όπως θα δεις το ζευγάρι επέλεξε να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή διακόσμηση με πολύχρωμα άνθη, ενώ υπήρχαν και πυροτεχνήματα με χρώματα, χορός και άπλετο φαγητό!

Δες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

Συντάχθηκε από: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102