
Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου, σε ηλικία 81 ετών.
Ο αγαπημένος δημιουργός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Υγεία», στο καρδιολογικό τμήμα, δίνοντας τα τελευταία χρόνια γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Δείτε εδώ: Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
Παρά τις δυσκολίες, παρέμεινε ενεργός, συμμετέχοντας σε δημόσιες εμφανίσεις και καλλιτεχνικές δράσεις, με το πάθος και την ευαισθησία που τον χαρακτήριζαν.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στα social media, με πλήθος καλλιτεχνών να τον αποχαιρετούν μέσα από φωτογραφίες και αγαπημένα του τραγούδια.
Ανάμεσά τους και η Klavdia, η οποία μοιράστηκε ένα βαθιά προσωπικό μήνυμα:
«Σήμερα αποχαιρετάμε έναν θρύλο. Έναν άνθρωπο που σημάδεψε τη διαδρομή μου. Για εμένα έναν συνεργάτη, έναν φίλο που πίστεψε σε εμένα όταν λίγοι το έκαναν. Ευγνώμων για όλα. Κύριε Διονύση ευχαριστώ και ευχαριστούμε για όλα. Να ‘ναι χρυσός ο παράδεισος.»
Η συγκινητική της αναφορά αποτυπώνει το αποτύπωμα που άφησε ο Διονύσης Σαββόπουλος όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στις ζωές όσων συνεργάστηκαν μαζί του.
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
3
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowEλένη Φουρέιρα