People

Η Φαίδρα Δρούκα μιλά για την περίοδο που πάλευε με ψυχαναγκασμούς

today9 Φεβρουαρίου 2026

Φόντο
share close

Η Φαίδρα Δρούκα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους ψυχαναγκασμούς που είχε στο παρελθόν, επισημαίνοντας ότι σήμερα τους έχει αφήσει πίσω της.

«Ήμουν επιρρεπής στους ψυχαναγκασμούς, φέτος έχω απελευθερωθεί πάρα πολύ. Έβαζα το ίδιο κραγιόν όλη τη σεζόν και ακολουθούσα την ίδια διαδρομή, δεν πήγαινα από διαφορετική διαδρομή.

Προχθές που μου έσπασε ένα σκουλαρίκι που φοράω στην παράσταση, σε άλλη περίπτωση θα έλεγα “α γρουσουζιά”. Έχω θέμα με το καμαρίνι μου. Βάζω φυτά, χρώματα, μαξιλάρια, κάδρα, πόμολα για τα συρτάρια», είπε η Φαίδρα Δρούκα.

Και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική της ζωή: «Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τον γνωρίζω 28. Είναι πολλά χρόνια! Είναι χαμηλών τόνων και είναι εκτός χώρου. Εκτιμάει πολύ τους ηθοποιούς και τη δουλειά μας, αλλά δεν εντυπωσιάζεται. Έτσι είναι και ο γιος μας, είναι 13 ετών».

Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102