People

Λούλης για Μακρυπούλια: «Την υποτίμησα για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου»

today16 Μαρτίου 2026

Φόντο
share close

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με αφορμή τη θεατρική του συνεργασία με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση Τζένη Τζένη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός κλήθηκε από τον Νίκο Συρίγο να σχολιάσει τις παλαιότερες δηλώσεις του για το ταλέντο της συναδέλφου του.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι τότε είχε τοποθετηθεί με λάθος τρόπο, εξηγώντας ότι εκείνη την περίοδο προσπαθούσε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του. Όπως είπε, πολλές φορές οι άνθρωποι υποτιμούν κάποιον άλλον για να αισθανθούν οι ίδιοι πιο δυνατοί.

Ο Χρήστος Λούλης τόνισε ότι το θέμα έχει πλέον λυθεί και ότι οι σχέσεις τους είναι καλές, επισημαίνοντας πως το σημαντικό είναι να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του και να ζητά συγγνώμη.

Παράλληλα σημείωσε ότι στον χώρο της υποκριτικής η αμφισβήτηση είναι καθημερινό φαινόμενο, τόσο από τους άλλους όσο και από τον ίδιο τον καλλιτέχνη προς τον εαυτό του.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε προκαλέσει συζητήσεις με δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, όταν είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι δεν τη θεωρεί συνάδελφό του με την αυστηρή έννοια του όρου. Τότε είχε επισημάνει ότι τη βλέπει ως μια όμορφη γυναίκα που κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102