People

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μπορεί να μάθω τελευταία στιγμή πού θα γίνει ο γάμος»

today27 Μαρτίου 2026

Φόντο
share close

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση, αναφερόμενη τόσο στον επερχόμενο γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη όσο και στα επαγγελματικά της.

Όπως αποκάλυψε, οι προετοιμασίες βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο και δεν έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις:
«Μπορεί να μάθω κι εγώ πού θα γίνει ο γάμος τελευταία στιγμή, όπως πάει το πράγμα. Υπάρχει μία μικρή κινητικότητα τώρα για τις προετοιμασίες…Τώρα αναζητάμε το πού και το πώς».

Η ίδια εξήγησε πως υπάρχει διαφωνία για την τοποθεσία, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν διαφορετικές προτιμήσεις:
«Οι απόψεις για την τοποθεσία διίστανται…Εγώ θα ήθελα ιδανικά να κάνω τον γάμο στο χωριό μου…αλλά και ο γαμπρός θα ήθελε το δικό του, οπότε θα βρούμε τη μέση λύση».

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα του συντρόφου της και τη λίστα καλεσμένων, σχολίασε με χιούμορ:
«Ο γαμπρός είναι εξαιρετικά εσωστρεφής, οπότε πιστεύω ότι θα το παλέψω να έρθουν 100 καλεσμένοι. Όποιος παρεξηγηθεί, τα παράπονά του στον γαμπρό».

Παράλληλα, μίλησε και για το GNTM, σημειώνοντας: «Γίνεται η αναζήτηση για τα μοντέλα του GNTM. Υπάρχει προετοιμασία ακόμα. Το κάστινγκ συμβαίνει τώρα».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο παρελθόν στο εξωτερικό, ωστόσο χώρισε, για να επανασυνδεθεί χρόνια μετά, διανύοντας πλέον μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδο στη σχέση του.

Η ίδια έχει περιγράψει και τη στιγμή της πρότασης γάμου:
«Η πρόταση γάμου έγινε πολύ όμορφα και γλυκά στο σπίτι… Είπα πρώτα θα πω το “ναι” και μετά θα το ανοίξω».

Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102