Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Δήμητρα Παπαδήμα: «Θέλω να με θυμούνται μάγκα» εξομολογείται η δημοφιλής ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ίδια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη ζωή της, την οικογένειά της και την καλλιτεχνική της πορεία. Σχετικά με τη μακροχρόνια σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, τόνισε πως το σημαντικότερο συστατικό είναι το παιδί τους.
Η οικογένεια που έφτιαξε αποτελεί για την ίδια τη φωλιά που δεν είχε όταν ήταν παιδί. Παρά τις δυσκολίες, πάλεψε δυναμικά για να κρατήσει αυτή τη φωλιά όρθια. Η αποδοχή του κόσμου αποτελεί την κινητήρια δύναμή της για να συνεχίζει.
Αρχικά, η ηθοποιός εξήγησε ότι η αγάπη του κοινού για τα έργα της την κρατάει όρθια στις δύσκολες στιγμές. Στη συνέχεια, συνοψίζοντας τη μέχρι τώρα διαδρομή της, δήλωσε πως έκανε περισσότερα από όσα μπορούσε. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της για την υστεροφημία της. Θέλει ο κόσμος να τη θυμάται ως μάγκα, γιατί αυτό νιώθει πως είναι.
Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowΙουλία Καλλιμάνη
