Διαγωνισμοί

ΠΟΛΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μία δερμάτινη τσάντα Ferre Collezioni από το DRESSCODE24

today7 Απριλίου 2019

Background
share close

Ναι, είναι άνοιξη πλέον, η εποχή που σε προετοιμάζει για την ανανέωση του καλοκαιριού και σου φτιάχνει την διάθεση με νέες αγορές, αγορές με ασφάλεια και άποψη από την άνεση του σπιτιού μας, με ένα κλικ μακρυά!!

  • Για αυτό μπες τώρα κιόλας στο eshop www.dresscode24.gr και ανακάλυψε τα πιο hot trends με εντυπωσιακά accessories, χειροποίητες τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια αλλά και δερμάτινες τσάντες γνωστών brands για να κάνεις το κάθε σου outfit ιδιαίτερο!!!

www.dresscode24.gr λοιπόν για τις πιο ψαγμένες αγορές μας με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν επιστροφές και χωρίς επιπλέον χρέωση για αντικαταβολή.

Ο διαγωνισμός του Ράδιο Πόλις 99,4 και του  www.dresscode24.gr ξεκίνησε με μία υπέροχη δερμάτινη τσάντα Ferre Collezioni χρώματος μπλε ελεκτρικ! ….Εσύ θα λείψεις από τον διαγωνισμό;

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 1 τυχερή  που θα γίνει την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι.

  • Η νικήτρια θα δημοσιευτεί στο www.facebook.com/radiopolis 

ΠΟΛΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μία δερμάτινη τσάντα Ferre Collezioni από το DRESSCODE24.GR

 

Written by: Vasilis Vailas

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%