Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2020 – Κι ας είναι δίσεκτο έτος

Το 2020 αναμένεται να είναι μια χρονιά γεμάτη έρωτα και ρομάντζο τουλάχιστον για τρία ζώδια.

 
Μπορεί στην Ελλάδα η δεισιδαίμονες να θεωρούν γρουσουζιά έναν γάμο σε δίσεκτο έτος, όπως το 2020, όμως οι τρεις αυτοί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου δύσκολα θα αρνηθούν μια πρόταση να «φτιάξουν» τη ζωή τους με έναν άλλο άνθρωπο. Φαίνεται λοιπόν πως η ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο για Τοξότες, Σκορπιούς και Ιχθύες στα προσωπικά.

Σκορπιοί, ετοιμαστείτε να πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ»

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πάθος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι; Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

Τοξότες, ακούτε τις καμπάνες του γάμου

Αν ένα ζώδιο είναι σχεδόν βέβαιο, θα λέγαμε καρμικό, να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2020, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη. Άλλωστε, αν κάποιος από τα 12 ζώδια θα πήγαινε κόντρα στις προκαταλήψεις, αυτός είναι σίγουρα ο Τοξότης, που δεν λογαριάζει δίσεκτα έτη. Ετοιμαστείτε για έναν γάμο που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Άλλωστε για εσάς, θα είναι ίσως και το γεγονός της δεκαετίας.

Ιχθύες ξεκινήστε να αναζητείτε τα νυφικό (ή κοστούμι)

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία. Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Πηγή: iefimerida.gr