Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Ο Ιούνιος, ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας θα έχει φορτούνες και καταιγίδες για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

 
Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούνιο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολυμέτωπη επίθεση

Πραγματικά ο Ιούνιος ξεκινά στραβά για σένα και δεν δείχνει να στρώνει παρά μόνο τις τελευταίες μέρες. Τι να πρωτοπούμε; Για την Αφροδίτη που θα συνεχίσει να είναι ανάδρομη μέχρι τις 26, βάζοντας σε αναμονή όλα τα σχέδιά σου ή ό,τι -τέλος πάντων- σκόπευες να κάνεις για να ξεμπερδέψεις με ανοιχτά θέματά σου; Τον Άρη που θα είναι μέχρι τις 28 στους Ιχθύς, που θα κάνει τον επαγγελματικό σου χώρο πεδίο μάχης, την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη που τινάζει στον αέρα σχέσεις και συνεργασίες ή για την άλλη, την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που σου ξετινάζει το ταμείο; Και θα διχαστείς και δε θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις και το μυαλό σου είναι θολό κλπ, κλπ. Αμ το άλλο; Στις 19 θα γυρίσει ανάδρομος και ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, που θα έχει μπει ήδη στον Καρκίνο… Απ’ όπου και να το πιάσεις το πράγμα βρωμάει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χάνεις τη μπάλα…

Σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά, όλα πάσχουν τον Ιούνιο και τα βάσανά σου δε θα έχουν τελειωμό, αφού πάνω που θα προσπαθείς να φτιάξεις το ένα, άλλα δυο θα πετάγονται και θα σε φέρνουν στα όριά σου, μάλιστα, κάποιοι μέσα από τη δουλειά σου θα σου ξανασερβίρουν διάφορα και θα σε αναστατώνουν ή θα σε αγχώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο δε Άρης στους Ιχθύς μέχρι τις 28, ανακατεύει τα πράγματα με την κουτάλα της σούπας και πραγματικά κάποια στιγμή θα αναρωτιέσαι μήπως βρίσκεσαι σε παράλληλο σύμπαν, μήπως κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σου. Και εγένετο χάος… χάος και στο κεφάλι του έτερου ήμισυ ή ενός συνεργάτη σου κι άντε μετά να το βάλεις εσύ σε τάξη. Αμ δε… Έρχεται και η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη να αποτελειώσει την κατάσταση, ανοίγοντάς σου μέτωπα και στο σπίτι σου. Ε, κάπου εκεί θα αρχίσεις να χάνεις τη μπάλα…

ΙΧΘΥΕΣ: Τόμπολα…

Πάνω που είχες πάρει φόρα με τον Άρη στο ζώδιό σου και έκανες τις μανούβρες και τα τσαλίμια σου, σκάει μύτη η Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη, στις 5, και σου έρχεται να βαρέσεις το κεφάλι στον τοίχο…. Μπάχαλο στα επαγγελματικά σου, εντάσεις, τσακωμοί, ρήξεις και αλλαγές που σε ξεπερνούν και δε θα μπορείς εύκολα να τις συνηθίσεις σε κάνουν να θέλεις να βάλεις τα κλάματα. Προσπαθείς να βάλεις τα μεγάλα μέσα, μπας και καταφέρεις έμμεσα να τουμπάρεις την κατάσταση ή να θολώσεις τα νερά, δε γίνεται όμως! Και σαν να μη σου έφτανε η ανάδρομη Αφροδίτη, σκάει και ο Ερμής ανάδρομος, στις 19, για να ολοκληρώσει με.. αποτυχία το έργο στα ερωτικά σου! Πρόσθεσε και τη Νέα Σελήνη-έκλειψη στις 21 και πάλι στον Καρκίνο και έχεις μια ωραιότατη… σούπα. Μετά δε τις 28, θα είσαι με το χέρι στην τσέπη και ό,τι παίρνεις θα γίνεται καπνός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χοντρή χασούρα

Με την Αφροδίτη ανάδρομη και τον Άρη στους Ιχθύς, αλλά και την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 2ο οίκο σου, τον Τοξότη, (που μετέχει και ο Ουρανός απέναντί σου) τα πράγματα φαίνονται να χειροτερεύουν στα οικονομικά, τα ερωτικά και τις σχέσεις σου. Οπότε, αν περίμενες να… ρεφάρεις και να πάρεις ζεστό χρήμα στα χέρια σου… γύρνα πλευρό, καθώς δεν πρόκειται για εκείνες τις καλές εκλείψεις που φέρνουν θεαματικές αλλαγές, αλλά για τις άλλες που σε αναστατώνουν με γεγονότα, γι’ αυτό να αναμένεις χοντρή χασούρα. Επιπλέον, μην τάζεις γιατί θα κληθείς να κόψεις το λαιμό σου για να τηρήσεις το λόγο σου, αλλά μην πιστεύεις ό,τι σου τάξουν γιατί δε θα πραγματοποιηθούν. Τα ανακατώματα θα είναι αρκετά μέσα σου και έξω, οι καθυστερήσεις, οι παλινδρομήσεις, οι αναθεωρήσεις κι οι αναβολές ακόμα περισσότερες και μόλις γυρίσει κι ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο, τότε είναι που θα γίνουν τα νεύρα σου κρόσσια.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκεί που μας χρωστάγανε…

Με τον Άρη στον 8ο οίκο σου, το να κρατήσεις τον έλεγχο στα χρήματά σου είναι μάλλον το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχει ειπωθεί, αφού τα έξοδα ξεπετιούνται σαν τα ραπανάκια και δεν προλαβαίνεις να πληρώνεις το ένα, σου σκάει το επόμενο. Μόλις γίνει και η Έκλειψη στις 5 του μήνα, τότε να δεις πόσοι θα σε θυμηθούν, από εφορίες, ασφάλειες και τράπεζες, μέχρι και φίλοι και γνωστοί κι εννοείται ότι ο “δανεισμός” είναι απαγορευμένη λέξη. Άσε που μπορεί να πέσεις σε τίποτα παπατζήδες και να σου τη φέρουν ή εκεί που σου χρωστούσαν να σου πάρουν και το βόδι. Το χειρότερό σου, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο που θα συμπέσει με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους. Λες και κάποιος σου κάνει πλάκα και πρέπει να δεινοπαθήσεις και στην καθημερινότητα ή την επικοινωνία σου. Βατράχια θα πετάς, συνεννόηση “μπουζούκι” και “έπεσε το σύστημα και δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε”.

Πηγή: astrology.gr