Αυτό είναι το ζώδιο που κάνει το περισσότερο σεξ, σύμφωνα με έρευνα

1265

Αυτό είναι το ζώδιο που κάνει το περισσότερο σεξ και δεν το λένε οι αστρολόγοι, αλλά πρόσφατη έρευνα που θέλησε να δει αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ σεξ και ζωδίων.

 
Η εταιρία ερωτικών βοηθημάτων «Lovehoney» έκανε έρευνα σε δείγμα 3.500 ανθρώπων για να δει αν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ σεξουαλικής ζωής και ζωδίων. Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κάνει το περισσότερο σεξ και είναι πιο ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή.

Οι Υδροχόοι κατέχουν την πρωτιά σε αυτήν τη λίστα γιατί ο κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Ουρανός, που τους κάνει αυθόρμητους, προχωρημένους στον τρόπο σκέψης και συναισθηματικά αποσυνδεδεμένους. Εφόσον δε χρειάζεται να αντιμετωπίσουν το συναίσθημα που μπορεί να προκύψει μέσα από το σεξ, το βλέπουν σαν υγιεινή σωματική άσκηση. Αντί να πάνε στο γυμναστήριο, εκτονώνονται με τον εκάστοτε παρτενέρ τους, και μάλιστα χωρίς καμία ενοχή.

Σαν ζώδιο του αέρα, εκτιμά πολύ τις κοινωνικές επαφές και θεωρεί ότι το σεξ είναι σαν αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους. Επομένως, μην παρεξηγηθείς αν δε σε θυμάται την επόμενη μέρα.

Για την ιστορία, τα επόμενα 4 ζώδια στη λίστα είναι ο Αιγόκερως, ο Ζυγός, ο Κριός και ο Ταύρος.

Πηγή: ladylike.gr