Αυτοκτόνησε διάσημος ηθοποιός στα 42 του χρόνια

Ο λόγος για τον Isaac Kappy, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, μόλις στην ηλικία των 42 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει στις ταινίες ‘Thor’ και ‘Terminator: Salvation’ έπεσε από γέφυρα στην Αριζόνα και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, πεθαίνοντας ακαριαία. Μάλιστα, δύο ημέρες πριν πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει είχε ανοίξει λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο ανέφερε πως «Δεν ήμουν καλός άνθρωπος» και «Συμπεριφερόμουν άσχημα σε κόσμο που μ’ αγαπούσε».

 
«Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω μιας ενδοσκόπησης που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, κατέληξα σε κάποιες σοβαρές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα μου. Είναι απόδειξη της απόλυτης αλαζονείας μου ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν είχαν γίνει νωρίτερα. Βλέπετε, πάντα πίστευα πως ήμουν καλός άνθρωπος», συνέχισε.

«Δεν ήμουν πάντα καλός τύπος. Στην πραγματικότητα ήμουν κακός σε όλη μου τη ζωή. Πούλησα ναρκωτικά. Δεν έχω πληρώσει φόρους. Έχω χρέη. Κακοποίησα τον εαυτό μου με τσιγάρα, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ήμουν κακοποιητικός απέναντι σε ανθρώπους που με αγάπησαν, ανάμεσά τους και την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση δέχτηκε ποικίλα σχόλια, με τους περισσότερους να στέλνουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του… Ίσως το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν ένα «αντίο», χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι ο Isaac είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: tlife.gr