Αυτός είναι ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης

Στη δημοσιότητα έδωσε απόψε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 63χρονου 63χρονου προπονητή τένις από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προέβη σε ασέλγειες εις βάρος πολλών ανηλίκων.

  • Η αποκάλυψη της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για προπηλακισμό του παραπάνω ατόμου την 13 Μαρτίου 2018 από κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος. Ο κατηγορούμενος έπεσε στα χέρια συγγενών παιδιού που ετοιμάζονταν να κακοποιήσει και εκείνοι πριν τον παραδώσουν χειροδίκησαν εναντίον του.

Τραβούσε βίντεο

Συνευρίσκονταν μαζί τους ερωτικά και βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν είτε στο σπίτι του είτε σε εξωτερικούς χώρους! Μάλιστα, έδινε και αμοιβή στα παιδιά, η οποία κυμαινόταν από δύο έως… 30 ευρώ, ανάλογα με τις «υπηρεσίες» που παρείχαν. Για να μπορέσει να προσεγγίσει ανήλικα παιδιά από τον Δενδροπόταμο, πλήρωνε έναν 17χρονο Τσιγγάνο της περιοχής, ο οποίος «ψάρευε» τα παιδιά, ερχόταν μαζί τους σε συνεννόηση και κανόνιζε τα ραντεβού! Σε βάρος του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το οπτικοακουστικό υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε είναι «ιδιαίτερα σκληρό» και εμφανίζει τον 63χρονο ορισμένες φορές να αυτοϊκανοποιείται και άλλες να κάνει σεξ με ανήλικους -μεταξύ των οποίων ο εντεκάχρονος και ο 16χρονος- σε διάφορους χώρους.

Όπως ήταν φυσικό, ερευνήθηκε διεξοδικά το διαμέρισμά του, όπου -μεταξύ άλλων- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, επτά κάρτες μνήμης, οκτώ usb sticks, 27 DVD, 70 δισκέτες, 26 κασέτες βιντεοκάμερας, 32 βιντεοκασέτες, πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, πέντε άλμπουμ φωτογραφιών και πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 63χρονου ημεδαπού , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. (Σχετ. το από 15-03-2018 Δελτίο Τύπου μας).

Πρόκειται για τον: 1) ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, γεν.1955 στις Σέρρες

Πηγή: parallaximag.gr