«Άγριες Μέλισσες»-Spoiler: Η Ασημίνα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο

Το σχέδιο της Μυρσίνης φέρνει αναστάτωση στις αδερφές Σταμίρη, καθώς η Ασημίνα «γυρίζει» την πλάτη σε Ελένη και Δρόσω.

 
Το Διαφάνι και οι αδερφές Σταμίρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, απόψε στις 22.45, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδερφές της από το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν, αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους.

Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της ή θα αποδεχτεί κι εκείνος την λύση της Μυρσίνης; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη. Την ίδια ώρα ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά από τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για την δολοφονία του φίλου, του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεφύγει κι αυτήν την φορά;

Παράλληλα, ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντηση του με τον Μιλτιάδη. Η Μυρσίνη και η Ασημίνα έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτήν την φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα… «όπλα».

Πηγή: reader.gr