Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Οι Σεβαστοί διαλύονται – Ο Κωνσταντής ρίχνει την “βόμβα”

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, αφού οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες διαχέονται η μία την άλλη. Σύμφωνα με το My Tv, η άλλοτε κραταιά οικογένεια Σεβαστού πρόκειται να διαλυθεί και ο Δούκας με την Μυρσίνη θα είναι ανήμποροι να αντιδράσουν.

Ο Κωνσταντής προδίδει τον Δούκα, ενώ ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να καταστρέψει τον πατέρα του. Από την άλλη ο Αλέξης ανακοινώνει στην Πηνελόπη τον χωρισμό τους, μετά την απιστία της με τον Μελέτη.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη μεγάλωσαν τα παιδιά τους έχοντας πάντα στόχο να είναι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά εναντίον σε όποιον τους πάει κόντρα. Ωστόσο, από τα δικά τους λάθη οδηγούνται συνεχώς σε κόντρες με τα παιδιά τους. Κι ενώ μέχρι στιγμής όλα όσα χωρίζουν τα μέλη της οικογένειας Σεβαστού δεν στάθηκαν ικανά να τους κάνουν να γίνουν εχθροί, όλα αλλάζουν στα προσεχή επεισόδια.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Κωνσταντής κάνει την αρχή, προδίδοντας τον Δούκα με τον χειρότερο τρόπο.

Ο νεαρός, όταν αποκαλύπτεται η σχέση του με τη Δρόσω, δέχεται πόλεμο τόσο από την οικογένειά του όσο και από την Ελένη, προκειμένου να χωρίσει. Τότε, όμως, αποφασίζει να ρίξει ακόμη μια μεγαλύτερη “βόμβα”. Αποκαλύπτει σε όλους πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη. Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή και αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη για να τον αντιμετωπίσει. Η σύγκρουση είναι ακόμη μια φορά σφοδρή, ενώ την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση.

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ που απείλησε να αυτοκτονήσει
Επόμενο άρθροΠαύλος Χαϊκάλης: “Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία εις βάρος μου – Δεν ξαναβγαίνω πουθενά”