Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ποιοι πρωταγωνιστές θα εξοριστούν;

Η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει και τα έρθουν τα πάνω κάτω

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο κύκλο και ήδη τα πρώτα spoilers έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η σειρά μπαίνει στην περίοδο της χούντας και αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους κάποιους από τους ήρωες. Ο Προκόπης, γνωστός για τις αριστερές πεποιθήσεις του, αναμένεται να εξοριστεί μακριά από το χωριό. Ωστόσο, δεν θα είναι ο µόνος που θα «τιµωρηθεί» και όλοι οι κάτοικοι θα φοβούνται για το µέλλον τους.

Ο τρίτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» αναµένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock, θα είναι εντελώς διαφορετικός από τους προηγούμενους δύο. Οι συντελεστές της σειράς έχουν ετοιµάσει για τους τηλεθεατές αρκετές εκπλήξεις προκειµένου να κρατήσουν ξανά αµείωτο το ενδιαφέρον τους. Εκτός από νέα πρόσωπα που θα «εισβάλουν» στη ζωή των ηρώων, οι νέες ιστορίες που ανοίγουν θα είναι καθηλωτικές και το Διαφάνι αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές.

Η είσοδος του Ακύλα Μεγαρίτη στη σειρά φέρνει φουρτούνες

Μπορεί ο Δούκας και η Μυρσίνη να αναγκάστηκαν να φύγουν και να μετακομίσουν στη Λάρισα βιώνοντας µία µορφή εξορίας µιας και είναι ανεπιθύµητοι στο Διαφάνι, ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κάποιοι ήρωες θα βιώσουν την πραγµατική εξορία. Η δικτατορία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή όλων µιας και όλα θα αλλάξουν. Η είσοδος του Ακύλα Μεγαρίτη στη σειρά φέρνει φουρτούνες στους χωριανούς. Ο ίδιος, εκτός του ότι θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, είναι «εργολάβος» της χούντας και θα κάνει τη ζωή όλων µαρτυρική. Προκειµένου να βρει συµµάχους, θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει κάποιους, ενώ άλλοι θα διχαστούν και κάποιοι άλλοι θα νιώθουν φυλακισµένοι µιας και πια δεν θα µπορούν να εκφέρουν τη γνώµη τους ανοιχτά.

Ο Προκόπης στην εξορία

Με την εισβολή της χούντας ο Προκόπης θα είναι αυτός που θα επηρεαστεί πρώτος από όλους. Οι πολιτικές πεποιθήσεις του είναι γνωστές σε όλους και τρέµει στην ιδέα πως θα τον εξορίσουν. Αυτή η στιγµή δεν θα αργήσει, µάλιστα, να έρθει. Ο Ακύλας δροµολογεί την εξορία του κουρέα και εκείνος, µη µπορώντας να αντιδράσει, θα αποχαιρετήσει τους φίλους και τους ανθρώπους µε τους οποίους πέρασε µία ολόκληρη ζωή µαζί. Η εξορία του Προκόπη θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο Παναγιώτης θα περάσει δύσκολες στιγµές, καθώς θα φοβάται για τη ζωή και το µέλλον του ξαδέλφου του. Ο Ακύλας, όµως, είναι αποφασισµένος να τιµωρήσει όλους όσοι πιστεύει πως είναι αντίθετοι στα πολιτικά του πιστεύω και στα ιδεώδη της εποχής.

Το Διαφάνι περνά µία από τις πιο δύσκολες περιόδους

Όλοι ζουν υπό τον φόβο του, ενώ ο Προύσαλης και ο Άγγελος είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όσο και να ψάχνουν τρόπους για να σώσουν τους κατοίκους του Διαφανίου από την εξορία δεν τα καταφέρνουν. Είναι έρµαια των αποφάσεων της χούντας και το Διαφάνι πρόκειται να περάσει µία από τις πιο δύσκολες περιόδους. Στην εξορία τον Προκόπη αναµένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ήρωες. Αυτοί που µάχονται για το σωστό και το δίκαιο, αλλά και αυτοί που έχουν µπει στο στόχαστρο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα: Πέμπτη, Παρασκευή 8-9/7/21
Επόμενο άρθροΝίκος Βέρτης: Κλείνει το YTON λίγο μετά από την πρεμιέρα – Η ανακοίνωση για covid free