Αλέξης Γεωργούλης – Μαρία Σολωμού: Τι τρέχει με την πρώην;

16

Παρόλο που ο Αλέξης Γεωργούλης υπολόγιζε ότι κατά τη διάρκεια των εορτών ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου θα επισκεπτόταν και τους συγγενείς του, τελικά η μοίρα πάλι του τα έφερε αλλιώς.

Μάλιστα, το έχει πάρει απόφαση πια ότι στη ζωή του δύσκολα μπορεί να έχει πρόγραμμα: «∆εν έχω πρόγραμμα, δεν ξέρω αν θα προλάβω να έρθω στην Ελλάδα», σημειώνει. Η µη σταθερότητα, βέβαια, είναι κάτι που ο ηθοποιός επιδιώκει στη ζωή του.

  • «Την κανονικότητα, όπως οι περισσότεροι την εννοούν, δεν την μπορώ. Ούτε να έχω σταθερή δουλειά μπορώ», λέει χαρακτηριστικά. Τα απρόοπτα, λοιπόν, φαίνεται ότι ενθουσιάζουν τον ίδιο, γι’ αυτό δεν του έκανε εντύπωση όταν τον ενημερώσαμε για τις νέες φήμες που κυκλοφορούν περί επανασύνδεσης µε την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού: «Είναι γνωστό ότι είμαστε φίλοι. Δεν συµβαίνει κάτι τέτοιο», ξεκαθαρίζει στη Realnews.

Ο ίδιος είχε βρεθεί για λίγες μέρες στην Ελλάδα -όπου είχε ξεκινήσει πρόβες στο πλευρό της Μίκας του «Έλα στη θέση µου» και θέλησε να συναντήσει παλιούς του φίλους και συναδέλφους. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της διάθεσης κι επειδή είχε καιρό να τα πει µε τη Μαρία Σολωμού, αποφάσισαν να διασκεδάσουν μαζί στο «Αθηνών Αρένα», τιμώντας έτσι µε την παρουσία τους φίλους τους, Δέσποινα Βανδή και Αντώνη Ρέμο. Αξίζει να προσθέσουμε ότι η σχέση της ηθοποιού µε τον Πάνο Μουζουράκη υφίσταται και μάλιστα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Πηγή: Realnews – Πηγή φώτο: NDP