Αναστασοπούλου- Βαλαβάνη- Κορινθίου: Απαντούν για τα αρνητικά σχόλια και το ρετούς (video)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μαρία Κορινθίου ποζάρουν για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και μεταξύ άλλων, δηλώνουν «αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι», καθώς δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που σχολίασαν αρνητικά τη φωτογράφηση για το Down Town τονίζοντας πως υπάρχει υπερβολικό ρετούς.

Η κάμερα του Πρω1νού toy Αντ1 βρέθηκε στα backstage του Dancing with the stars και συνάντησε τα τρία κορίτσια. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξεκαθάρισε: «Δεν καταλαβαίνω, τι θέλουν τελικά οι άνθρωποι, να βγαίνουμε αρετουσάριστοι; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.Ρετουσάρουμε τα πράγματα που δεν είναι εκεί για πάντα. Αυτός είναι ο κανόνας του ρετούς… Ήθελα να πω ότι τα σβήνω αυτά τα σχόλια από το προφίλ μου, γιατί δεν θέλω να μου βρομίζουν το προφίλ με κουβέντες που δεν αξίζουν».

Με τη σειρά της η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο, το photoshop το υποτιθέμενο που προσπαθούν να πλασάρουν, ότι μας μαζέψανε, πουθενά δεν έχουμε μαζευτεί, πουθενά. Το μόνο που έχει μαζευτεί είναι το κορμάκι μου που μου ήταν μικρό και έπρεπε λίγο να το απλώσουν».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr