Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η Ανδρομάχη με το «Ela» κατάφερε να «μαγέψει» το κοινό στο pre-party για τη Eurovision, που έγινε στη Μαδρίτη, το βράδυ του Σαββάτου, 16 Απριλίου.
Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό, που έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις με το τραγούδι της, εμφανίστηκε στο pre-party μέσω live on tape και παρουσίασε το «Ela» μέσα από μία μοναδική acoustic version, συνοδεία πιάνου. Το κοινό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της Ανδρομάχης και τραγουδούσε το «Ela» δυνατά, ενώ τα social media γέμισαν με videos!

Αυτές τις ημέρες, η Ανδρομάχη μπαίνει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη Eurovision, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τορίνο της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Όπως έχει ορισθεί, η Κύπρος διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, στις 12 Μαΐου. Τη σκηνική παρουσίαση έχουν αναλάβει οι διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια ο Στέλιος Κουδουνάρης.
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close
18:00 - 00:00
00:00 - 07:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 00:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowΙουλία Καλλιμάνη
