Μουσικά Νέα

Άννα Βίσση – «Hotel Ερμού» για 7η χρονιά | Πρεμιέρα: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

today8 Δεκεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Η Άννα Βίσση και η ανατρεπτική μπάντα της μας κλείνουν ραντεβού για 7η χρονιά στο «Hotel Ερμού», το hot spot που δημιούργησαν και καθιέρωσαν, αλλάζοντας τα δεδομένα και γράφοντας ξανά ιστορία!

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση βάζει ξανά το ξεχωριστό μουσικό της στίγμα στην Αθήνα, μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και την πολύμηνη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1 θα γίνουν τρία extra shows.

Κάθε βραδιά στο «Hotel Ερμού» είναι μία διαφορετική εμπειρία…

Με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της πολυετούς καριέρας της, το super επιτυχημένο single «Αίμα» και το ολοκαινούργιο hit «Gazoza» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και το «εκρηκτικό» πάθος της, η Άννα Βίσση θα συνεπάρει το κοινό σε μουσικά μονοπάτια αλλιώτικα από τα άλλα.

Η Άννα Βίσση και οι εξαιρετικοί μουσικοί και τραγουδιστές της γίνονται ένα με τον κόσμο στο «Hotel Ερμού», σε ένα πρόγραμμα που απογειώνει τις αισθήσεις!

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Video Clips

Antonella – «Foul» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Antonella σφυρίζει το πιο μουσικό και ξεσηκωτικό «Foul» με το νέο της τραγούδι, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. Το «Foul» είναι ένα catchy και ανεβαστικό single, σε μουσική και στίχους Γιώργου Παπαθανασίου, που η Antonella «απογειώνει» με το θερμό ταπεραμέντο της. Το «Foul» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και super hot music video, γεμάτο θετικά vibes και χορό, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Παράλληλα, αυτή […]

today8 Δεκεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%