Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η Άννα Βίσση επέστρεψε για 8η συνεχόμενη χρονιά στο «Hotel Ερμού» με ένα sold out πρώτο διήμερο εμφανίσεων, γνωρίζοντας ξανά την αποθέωση.
Παρέα με την μοναδική της μπάντα, τους εξαιρετικούς σολίστες της, η Άννα Βίσση χαρίζει στο κοινό το απόλυτο show, στον ανανεωμένο κι εντυπωσιακό χώρο του «Hotel Ερμού», επί της Πειραιώς 130.
Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της, εμπνευσμένα τραγούδια με τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» γίνεται ένα με τον κόσμο, σ’ ένα απαράμιλλο μουσικό ταξίδι.
Ξεκινώντας το πρόγραμμά της, που κρατά έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με αμείωτη ένταση και γεμάτο συναισθήματα, η Άννα Βίσση παρουσίασε πρώτη φορά επί σκηνής τη νέα της επιτυχία, το ζεϊμπέκικο «Λεκές», που κυκλοφορεί από την Panik Gold.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η μουσική καρδιά της Αθήνας χτυπά στο «Hotel Ερμού»!
Τις ημέρες των γιορτών οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22, 23, 25, 30 και 31 Δεκεμβρίου.

Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00

1
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
2
play_arrowΧρήστος Μάστορας
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
5
play_arrowΆννα Βίσση
