Ανοίγει αύριο Δευτέρα ένα νέο και διαφορετικό Mikel στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας (φώτο)

Ανοίγει αύριο Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων ένα νέο Mikel στη Λάρισα.

Το νέο Mikel θα ανοίξει μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας εκεί που ήταν το παλιό εστιατόρια. Το νέο Mikel έρχεται για να ομορφύνει τον συγκεκριμένο χώρο (μέσα-έξω) που ήταν εκτός λειτουργίας και θα είναι διαφορετικό από τα άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξε σήμερα το νέο και διαφορετικό Mikel στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας (φώτο)

Όπως εξηγεί στο Ράδιο Πόλις 99,4 ο Λαρισαίος ιδρυτής των Mikel Λευτέρης Κυριακάκης, στον εσωτερικό χώρο (θα υπάρχει και εξωτερικός) δημιουργήθηκε καθιστικό σε στυλ βαγόνι τρένου ενώ θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος μόνο για καπνιστές. Μεγάλο, άνετο και πολύ όμορφο θα είναι σημείο συνάντησης για όσους ταξιδεύουν καθημερινά με τα τρένα και όχι μόνο βέβαια.

Ο εσωτερικός χώρος του νέου Mikel θα ανοίξει αύριο Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) ενώ σύντομα έρχεται – και η μεγάλη έκπληξη – ο εξωτερικός χώρος που είναι πολύ μεγάλος και θα τον λέμε προς το παρόν το πάρκο του Mikel.

Σε αυτό λοιπόν το πάρκο του Mikel προετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις. Παιδότοπος, γυμναστική, εκδηλώσεις, live και πολλά ακόμα που θα δώσουν ζωή σε μια πολύ όμορφη περιοχή στην πόλη της Λάρισας.

Ανοίγει αύριο Δευτέρα ένα νέο και διαφορετικό Mikel στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας (φώτο)

Ο εξωτερικός χώρος που σύντομα θα είναι έτοιμος