Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή θα βρεθούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, που θα μας χαρίσουν μοναδικά βράδια στο «Αθηνών Αρένα» από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
[the_ad id=”26081″]
Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από την Panik Records, ο σπουδαίος τραγουδιστής, που «μαγεύει» το κοινό σε κάθε του εμφάνιση με την αμεσότητά του και τις δεκάδες επιτυχίες του, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με μία από τις πιο επιτυχημένες και πολυτάλαντες τραγουδίστριες, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες.
Αντώνης και Δέσποινα θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, ρυθμό, πάθος, μελωδίες, έρωτα και μοναδικές στιγμές, κάνοντας τα βράδια στο «Αθηνών Αρένα» ανεπανάληπτα!
Συμμετέχει η ταλαντούχα και γνωστή για τον μουσικό πλουραλισμό της Κρυσταλλία και παίρνουν μέρος η Τάνια Μπρεάζου, η Στεφανία Ρίζου και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης
Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Η Μεγάλη Συνάντηση στο «Αθηνών Αρένα»

Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος

Σχόλια σε άρθρα (0)