Αντώνης Ρέμος: Η απάντησή του για Mad Clip και Παντελή Παντελίδη

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία», λέει ο Αντώνης Ρέμος.

Για τον Mad Clip, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, απάντησε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τον συνέδεσε και με τον Παντελή Παντελίδη.

«Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ , είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις. Στο σπίτι δεν τραγουδούσα καθόλου. Ελπίζω η κόρη μου να μην έχει πάρει τη φωνή μου, δεν τη βλέπω να της αρέσει το τραγούδι. Πιο πολύ με το μπαλέτο της ασχολείται, είναι πολύ μικρή ακόμα, είναι 6,5 ετών», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε: «Δεύτερο παιδί… στην επόμενη καραντίνα. Η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου. Η Υβόννη καλώς έκανε τηλεόραση, τη χάρηκα πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο κόσμος την αγάπησε και την αγαπάει πάρα πολύ, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να τη δω σύντομα ξανά».

Για τον Mad Clip και τον Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί».

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροVictoria Cinemas – Οι ταινίες της εβδομάδας (02/09 έως 08/09)
Επόμενο άρθροKate Hudson και Demi Moore κόβουν την ανάσα με sexy φορέματα στην Βενετία!