Μουσικά Νέα

Αντώνης Ρέμος: «Μαγική» sold out συναυλία στο Κατράκειο – Special guest η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

today7 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Αντώνης Ρέμος χάρισε ακόμα μία συναρπαστική μουσική εμπειρία στο κοινό της Αθήνας, με μία sold out συναυλία του στο κατάμεστο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη «μαγική» βραδιά, γεμάτη μεγάλες επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες, υποδέχθηκε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ως special guest.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη Λάρισα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο single «Όλα Για Σένα» που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και οι γεμάτες ψυχή ερμηνείες του, συνέθεσαν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναίσθημα.

Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η επί σκηνής σύμπραξη του Αντώνη Ρέμου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της. Με καινούργια και παλιά της τραγούδια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έβαλε τη δική της «πινελιά» στη συναυλία, ενώ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ένωσαν τις φωνές τους σε υπέροχα κλασσικά ντουέτα.

 

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Νίκος Οικονομόπουλος: Η μεγάλη συγκίνηση στη συναυλία του στην Πάτρα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε στην συναυλία του στην Πάτρα το βράδυ της Τρίτης όπου σύμφωνα με το Patrasevents πάνω από 7.000 κόσμος έδωσε το «παρών». Ο τραγουδιστής επί τρεις και πλέον ώρες τραγούδησε για το κοινό της Πάτρας τις επιτυχίες του ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς συγκινήθηκε αρκετές φορές. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς το μήνυμα που έστειλε στους νέους για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους. […]

today7 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%