
Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Το βράδυ της Τετάρτης 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι η πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.
Η εν λόγω συναυλία σχολιάστηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα λόγω του υψηλού κόστους των εισιτηρίων. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που παρουσιάστηκαν μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές, το κόστος ενός εισιτηρίου για την εμφάνιση του αγαπημένου Έλληνα καλλιτέχνη ξεκίναγε από 500ευρώ/άτομο και άγγιζε τα 50.000 ευρώ/25 άτομα (για το vip τραπέζι).
Ο Αντώνης Ρέμος ωστόσο, σε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα λίγο πριν την αναχώρησή του για το Ντουμπάι, δήλωσε πως όλα όσα ακούγονται είναι στα πλαίσια της υπερβολής.
Συντάχθηκε από: admin
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
3
play_arrowΑναστασία
4
play_arrowStavento, Daphne Lawrence
5
play_arrowApon