Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Και επισήμως εργένηδες!

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι και επισήμως εργένηδες, ύστερα από ειδική δικαστική απόφαση πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους.

 
Μπορεί να χρειαστεί περισσότερη «δουλειά» στις τελικές λεπτομέρειες του χωρισμού τους σύμφωνα με το νόμο, όμως το πρώην ζευγάρι μπορεί πια «άφοβα» να θεωρεί εαυτούς χωρισμένους.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή ο δικαστής Τζον Ούντερκερκ εξέδωσε απόφαση κατά την οποία οι δυο τους δεν είναι πια παντρεμένοι. Η Αντζελίνα Τζολί στο μεταξύ, έχει ήδη προλάβει να επαναφέρει το όνομά της… στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δηλαδή να αφαιρέσει το «Πιτ» δίπλα από το δικό της επίθετο.

Τα παραπάνω προέκυψαν ύστερα από κοινό αίτημα των δύο δικηγόρων που εκπροσωπούν τους δύο ηθοποιούς, ώστε να θεωρούνται διαζευγμένοι πριν διευθετηθούν όλα τα υπάρχοντα ζητήματα για την έκδοση του διαζυγίου.

Τα θέματα που έχουν προκύψει και παραμένουν άλυτα δεν έχουν γνωστοποιηθεί, ωστόσο παλαιότερα δημοσιεύματα θέλουν τη Τζολί να έχει καταθέσει έγγραφα που υποστηρίζουν ότι ο πρώην συζυγός της δεν πλήρωνε επαρκή διατροφή για τα παιδιά τους με τους συνήγορους του Πιτ να τα διαψεύδουν.

Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για την αντίδρασή της όταν ο Πιτ αρνήθηκε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, αφού εκείνη φέρεται να του είχε ζητήσει να ξαναγίνουν οικογένεια.

Θυμίζουμε ότι η 43χρονη Τζολί και ο 55χρονος Πιτ παντρεύτηκαν το 2014, απέκτησαν μαζί 6 παιδιά (βιολογικά και μη), ενώ η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016.

Πηγή: reader.gr