Αποκάλυψη: Εδώ θα γίνει το ❤ Polis only for lonely ❤ στις 14 Φεβρουαρίου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου – πλησιάζει και το Ράδιο Πόλις 99,4 όπως πάρα πολλές χρονιές έτσι και φέτος αυτή την ημέρα θα την γιορτάσει μαζί σας ερωτευμένους και μη.

Ο έρωτας είναι από τα καλύτερα που μπορούν να σου συμβούν και είναι ζουζουνιαρικο να γιορτάσεις μαζί με κάποιον δίπλα σου αυτή την ημέρα του έρωτα. Τι γίνετε όμως όταν δεν έχεις σχέση και είσαι μόνος ή μόνη; Ο Πόλις σ’ αγαπάει και θα το γιορτάσει μαζί σου.

  • Ετοιμαστείτε για τον ❤ Polis only for lonely ❤ διαγωνισμό που ξεκινάει σύντομα. 10 αγόρια και 10 κορίτσια που δεν έχουν σχέση θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και θα έρθουν να το γιορτάσουμε όλοι μαζί παρέα στις 14 Φεβρουαρίου 2020 (Παρασκευή) σε ένα υπέροχο Restaurant-Bar στο κέντρο της Λάρισας. Όλα θα είναι κερασμένα σε ένα τεράστιο τραπέζι μόνο για μας. Το φαγητό, το ποτό, τα δωράκια, η μουσική και πάνω από όλα η χαρούμενη παρέα.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και τα ερωτευμένα ζευγάρια να είναι μαζί μας στον ίδιο υπέροχο αυτό χώρο εκείνη την ημέρα αρκεί να κάνουν την κράτηση έγκαιρα. Πληροφορίες θα σας δώσουμε όταν θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

Προς το παρόν πάρτε μια φωτογραφική γεύση από το Restaurant-Bar που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και εκεί θα γίνει το ❤ Polis only for lonely ❤ στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Δεν αποκαλύπτουμε ακόμη το όνομα αλλά είναι σίγουρο ότι αρκετοί από εσάς θα καταλάβετε ποιο είναι.

Σε λίγες μέρες ξεκινάει ο διαγωνισμός…μείνετε συντονισμένοι!!!