Αποκλειστικό! Survivor 2: Ήταν να αποχωρίσει από την προηγούμενη φορά η Σπυροπούλου! Το παράξενο που συνέβη με τις ψήφους της!

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ πολύ έγκυρο και επιβεβαιωμένο από 2 διαφορετικές πηγές. Κάτι που κανείς δεν έμαθε και σήμερα θα σας το κάνουμε γνωστό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί «βυθίστηκε» στο σκοτάδι χθες βράδυ η Λάρισα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το Survivor, μετά από τόσες φορές που ήταν υποψήφια, μιας και την τελευταία φορά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ωραία μέχρι εδώ… Μία μεγάλη μερίδα τηλεθεατών ξέσπασε με αυτή την απόφαση, καθώς όπως υποστήριξαν το ενδιαφέρον πλέον θα χαθεί.

Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό… Το θέμα είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν, υπό κανονικές συνθήκες να αποχωρήσει από την περασμένη εβδομάδα, όταν ήταν υποψήφια με τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Και εδώ δώστε προσοχή…

Όχι! Δεν στήθηκε η ψηφοφορία, όντως είχε τις λιγότερες θετικές ψήφους ο Γιάννης, συγκεκριμένα μόλις 1.3% από την Κωνσταντίνα αλλά συνέβη το εξής απίστευτο! Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες, ακόμη μέχρι και τα 10 τελευταία λεπτά λιγο πριν λήξει η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πολύ λιγότερες ψήφους από τον Γιάννη Δρυμωνάκο, και ήταν να αποχωρήσει εκείνη…

Δείτε ακόμη: Kings & Χρήστος Μενιδιάτης – Σε Περίμενα | Νέο τραγούδι

Το τελευταίο 10λεπτο όμως… ξαφνικά μαζεύτηκαν στο νούμερο της Σπυροπούλου – κρατηθείτε – 6.000 θετικοί ψήφοι συνολικά, ανατρέποντας το αποτέλεσμα το τελευταίο λεπτό.Ένα νούμερο εξωπραγματικό, ειδικά για το τελευταίο 5λεπτο. Αν δηλαδή δεν υπήρχαν αυτοί οι 6.000 ψήφοι που μπήκαν συγκεντρωτικά, τότε σίγουρα η Κωνσταντίνα θα είχε φύγει από τη προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει, ότι κάποιος άνθρωπος έξω από το παιχνίδι που την υποστήριζε πολύ… οικογενειακό πρόσωπο; Φίλος; Συνεργάτης της; Όποιος και να είναι… φρόντισε τα τελευταία λεπτά… με άγνωστο τρόπο…. να συντονίσει 6000 ψήφους! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τώρα ποιος το έκανε ή πως το έκανε… αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Σίγουρα είναι κάποιος που την αγαπάει πολύ και ήθελε να την βοηθήσει να μείνει στο παιχνίδι. Γι’αυτό και όλοι απορούσατε πως έμεινε η παρουσιάστρια και έφυγε ο Δρυμωνάκος!

Δείτε ακόμη: Masterchef: Δείτε τον Πάνο Ιωαννίδη ως διαγωνιζόμενο σεφ!

Αυτό φυσικά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr εγινε και αυτή την εβδομάδα. Τα τελευταία λεπτά συγκεντρώθηκαν χιλιάδες ψήφοι μαζεμένοι στην Κωνσταντίνα με πολύ περίεργο τρόπο, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κρητικό. Η διαφορά τους εξαρχής ήταν χαοτική και με αυτές τις “εξτρα” ψήφους, μειώθηκε στα 2.4% σε διαφορά. Το κοινό της δεν την στήριξε φανατικά όπως τις πρώτες φορές… έτσι κι έφυγε!

Πηγή: youweekly.gr