People

Άρης Μουγκοπέτρος: «Η χειροβομβίδα στο χέρι μου ήταν η λύτρωση από τις φήμες»

today8 Οκτωβρίου 2025

Φόντο
share close

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος, όπου μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό περιστατικό με την κροτίδα που εξερράγη στο χέρι του, προκαλώντας ακρωτηριασμό δαχτύλων, αλλά και για τις σκοτεινές σκέψεις που τον βασάνισαν πριν από αυτό.

Ο γνωστός μουσικός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφορούσαν εις βάρος του, οι οποίες τον οδήγησαν σε ψυχολογική κατάρρευση. «Έλεγαν πίσω από την πλάτη μου ψέματα και αυτό με έκανε κομμάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως η σειρά “17 Κλωστές” τον συγκλόνισε, καθώς ένιωσε πως ταυτίζεται με τον πρωταγωνιστή.

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Άρης εξομολογήθηκε πως σκέφτηκε να βλάψει τον εαυτό του, αλλά η σκέψη των παιδιών του τον κράτησε. «Χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα, βγήκε μια “βρώμα” ότι νοσηλεύτηκα για χρήση ναρκωτικών και ότι υπέγραψε η γυναίκα μου για να φύγω. Ήταν πρόστυχο», είπε, περιγράφοντας την κοινωνική απομόνωση που βίωσε.

Ο μουσικός αποκάλυψε πως γνωρίζει ποιοι διέδωσαν τις φήμες και πως προέρχονταν από το κοντινό του περιβάλλον. «Ο μόνος που φορούσε παντελόνια τελικά ήμουν εγώ», τόνισε με πικρία.

Αναφερόμενος στο ατύχημα με την κροτίδα, είπε πως ένιωσε μια «λύτρωση», καθώς πίστευε πως το νέο περιστατικό θα επισκιάσει τις παλιές φήμες. «Ποιος “αδελφός” σου δίνει στο χέρι μια χειροβομβίδα; Θέλω την ηρεμία μου, να είμαι καλά και να είναι καλά τα παιδιά μου. Δυστυχώς, η ζωή δεν είναι μόνο γέλια», κατέληξε.

Συντάχθηκε από: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102