Νέες Κυκλοφορίες

Αθηνά Πολίτη – «Σ’ Aγαπώ» | Νέο Τραγούδι

today19 Ιανουαρίου 2023

Φόντο
share close

Η Αθηνά Πολίτη δίνει φωνή στο πιο γλυκό και έντονο συναίσθημα και, μέσα από το νέο της τραγούδι μας λέει… «Σ’ Αγαπώ»!

Το «Σ’ Αγαπώ», σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, είναι ένα up-tempo κομμάτι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Με το «Σ’ Αγαπώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από lyric video, η Αθηνά Πολίτη δίνει συνέχεια στα δικογραφικά της βήματα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και χαρίζει ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι που θα γίνει ύμνος για όλους τους ερωτευμένους.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η ταλαντούχα τραγουδίστρια συνεχίζει να μαγεύει το κοινό και στη σκηνή του «Αυτοκίνηση», δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη – «Δε συγχωρώ την απιστία»

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούσαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει χωρίσει από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια μέσα μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram το απόγευμα της Τετάρτης 18/1. Δες την ανάρτηση της τραγουδίστριας Σήμερα, στην εκπομπή “Breakfast @Star” προβλήθηκε και η πρώτη συνέντευξη της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό της, την οποία παραχώρησε στη […]

today19 Ιανουαρίου 2023


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%