Χωρίς σήμα οι Λαρισαίοι στα παράλια

Φωνές διαμαρτυρίες καταγράφονται από τις παραλιακές περιοχές του Δήμου Τεμπών και αφορούν στο αδύναμο έως και ανύπαρκτο σήμα των εταιρειών με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι να μην μπορούν να επικοινωνήσουν τόσο τηλεφωνικά όσο και διαδικτυακά. Αυτό αναφέρει σε επιστολή του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος στην περιοχή Καστρί Λουτρό, προς τις εταιρείες.

Η επιστολή που δημοσιεύει το Larissanet.gr αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι

Εδώ και περίπου δύο μήνες το σήμα των εταιριών σας στην περιοχή μας είναι από αδύναμο μέχρι ανύπαρκτο με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να επικοινωνήσουμε ούτε φωνητικά αλλά ούτε και μέσω Ιντερνέτ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αυτό έχει προκύψει επειδή έχετε αφαιρέσει αναμεταδότη από κοντινή μας περιοχή. Οι καταγγελίες στην ιστοσελίδα μας είναι εκατοντάδες κάτι που μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε

Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε

1.Τον λόγο που κόπηκε το τηλεπικοινωνιακό σήμα στην περιοχή μας που εξυπηρετεί 15.000 μόνιμους και εποχιακούς κατοίκους

2.Τι σκοπεύετε να πράξετε για την αποκατάστασή του

3.Τι σκοπεύετε να πράξετε με τους λογαριασμούς των πελατών σας γιατί σύμφωνα με τον νόμο δεν είναι δυνατή η είσπραξη τελών για υπηρεσίες που δεν παρέχονται» καταλήγει η επιστολή.

Κάτοικοι των Μεσαγγάλων

Προ ημερών εν τω μεταξύ εξέδωσε ανακοίνωση και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Ξεχειλίζει η αγανάκτηση των κατοίκων αλλά κ των λουομένων με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κ των εταιρειών τους!

Είναι πολύ πιθανό να ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα κ δεν το έχουμε καταλάβει?

Δεν υπάρχει σήμα ούτε για την ανάγκη σε γιατρό να πάρεις ,αν πείτε για τα δεδομένα κινητής? Ούτε κατά διάνοια ,και με δεδομένο ότι η περιοχή στερείται ιντερνετικής κάλυψης το πρόβλημα εκτοξεύεται!

Είναι απαράδεκτο μια περιοχή με 40.000 κ πλέον κατοίκους κατά τους θερινούς μήνες , να μην έχει τουλάχιστον τα εύκολο νοητά κ αναγκαία!

Θα παρακαλέσουμε το Δήμο Τεμπών αλλά κ την περιφέρεια Θεσσαλίας να κινηθούν άμεσα για την εξεύρεση λύσης , να πιέσουν όλες τις εταιρείες έτσι ώστε να τοποθετηθεί κεραία που να καλύπτει την περιοχή μας!

Πληρώνουμε όλοι κ τηλέφωνα δεν έχουμε».

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Ανατολή, σε εξέλιξη στο Σαραντάπορο
Επόμενο άρθροΛάρισα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Σαραντάπορο