Χριστίνα Κεφαλά: «Στο Survivor η μόνη που έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ, οι άλλες είναι σαν το Σουγκλάκο»

“Τα πέντε κορίτσια είναι σαν τον Σουγλάκο! χουν κοιλιακούς, δικέφαλα, τρικέφαλα, τετρακέφαλα, γλουτούς” παραδέχθηκε η Χριστίνα Κεφαλά για τις συμπαίκτριες της στο Survivor!

Σε μια κρίση… αυτογνωσίας οδηγήθηκε στο Survivor της Τρίτης η Χριστίνα Κεφαλά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, πριν από το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, η παίκτρια της μπλε ομάδας θέλησε να μιλήσει για το… σώμα της, και όχι μόνο, το οποίο υπερτερεί όπως υποστηρίζει των υπόλοιπων κοριτσιών στον Άγιο Δομίνικο.

«Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε όλα και όλα έξι κορίτσια έχουμε απομείνει. Να μας χαίρονται τα αγόρια! Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε είναι σαν τον Σουγλάκο! Έχουν κοιλιακούς, δικέφαλα, τρικέφαλα, τετρακέφαλα, γλουτούς… Φουλ γυμνασμένα σώματα» τόνισε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Η μόνη όμως αυτές που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ! Τι να κάνω… Αναμφισβήτητα είμαι εγώ. Τι να κάνω… Τα μόνα μου όπλα είναι αυτά! Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλήθρες, σε λάσπες, σε έρπην, τι να κάνω; Τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, που να πάω η κακομοίρα;” αναρωτήθηκε στη συνέχεια η παίκτρια του Survivor.

Προηγούμενο άρθροΣχολεία: Συνεδριάζει η Επιτροπή – Τα σενάρια για Λύκεια και Γυμνάσια
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Οι τρεις περιοχές που προβληματίζουν – Αύξηση του φορτίου στα λύματα