People

Χρήστος Μάστορας: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη – Τι δήλωσε ο τραγουδιστής

today18 Φεβρουαρίου 2026

Φόντο
share close

Αναβολή επ’ αόριστον δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Χρήστου Μάστορα, καθώς το δικαστήριο δεν πρόλαβε να την εξετάσει λόγω λήξης του ωραρίου.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, και μίλησε για λίγο στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, εκφράζοντας την επιθυμία του να είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία την ίδια ημέρα.

«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που περιμένατε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν έχω πολλά να σας πω. Μακάρι να γινόταν σήμερα η δίκη. Όλα καλά, εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Καλή συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση σχετίζεται με τη σύλληψή του τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου 2025 στην περιοχή της Ομόνοιας, ύστερα από έλεγχο αλκοτέστ που έδειξε τιμή πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102