Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Αναβολή επ’ αόριστον δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Χρήστου Μάστορα, καθώς το δικαστήριο δεν πρόλαβε να την εξετάσει λόγω λήξης του ωραρίου.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, και μίλησε για λίγο στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, εκφράζοντας την επιθυμία του να είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία την ίδια ημέρα.
«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που περιμένατε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν έχω πολλά να σας πω. Μακάρι να γινόταν σήμερα η δίκη. Όλα καλά, εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Καλή συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.
Η υπόθεση σχετίζεται με τη σύλληψή του τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου 2025 στην περιοχή της Ομόνοιας, ύστερα από έλεγχο αλκοτέστ που έδειξε τιμή πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.
Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00

1
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
