Μουσικά Νέα

Χρήστος Μάστορας – «Εγώ Για Δύο» | Έρχεται νέο τραγούδι

today21 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει με τον εξαιρετικό του τρόπο το «Εγώ Για Δύο», ένα τραγούδι από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ο πολυτάλαντος frontman του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος της χώρας, τις MEΛISSES,  «ντύνει» με την ξεχωριστή, υπέροχη και αισθαντική φωνή  του ένα μοντέρνο ζεϊμπέκικο της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, σε μουσική του Γιάννη  Χριστοδουλόπουλου, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2009, με ερμηνεύτρια την Τάνια Τσανακλίδου.

Το «Εγώ Για Δύο» θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Ακούστε το πρώτοι στον Πόλις 99,4 από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου!

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Λάνα Ντελ Ρέι: Η τραγουδίστρια γίνεται «μάθημα» στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

«Κόπηκα στην Λάνα Ντελ Ρέι» θα λένε από εδώ και στο εξής πολλοί φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αφού η ιδιαίτερη τραγουδίστρια γίνεται… μάθημα. Το Ινστιτούτο Κλάιβ Ντέιβις του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ενέταξε στο πρόγραμμά του μάθημα για τη Λάνα Ντελ Ρέι αυτό το φθινόπωρο. Το μάθημα «Θέματα στην ηχογραφημένη μουσική: Λάνα Ντελ Ρέι» διδάσκεται από τη δημοσιογράφο και συγγραφέα, Κάθι Αϊντόλι. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου θα […]

today21 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%