Νέες Κυκλοφορίες

Daphne Lawrence x Ripen – «Σπίτι» | Νέο Single

today24 Μαρτίου 2024

Background
share close

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Daphne Lawrence, ενώνει για ακόμα μια φορά τις φωνές με τον ράπερ Ripen, στο πιο χαρούμενο track του 2024!

Το «Σπίτι» είναι ένα μελωδικό ερωτικό uptempo τραγούδι, δημιούργημα των Daphne Lawrence, GKAL & Ripen και έρχεται μόλις 1 χρόνο μετά το love EP των δύο καλλιτεχνών με τίτλο «Εσύ Κι Εγώ» που περιελάμβανε 6 ντουέτα των δύο καλλιτεχνών.

Αυτήν την περίοδο η Daphne Lawrence βρίσκεται εντατικά στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα της τραγούδια για το πρώτο της ολοκληρωμένο album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, ενώ συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou.

Παράλληλα την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ ζωντανά στο Just The 2 Of Us από τη συχνότητα του ALPHA, ως coach του ηθοποιού Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου, ένα ντουέτο το οποίο έχει αποσπάσει από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τα live acts τους.

Το «Σπίτι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%