
Zanis Knock Out & Μαρία Αγγελάτου
Ζευγάρι από το 2007 και παντρεμένοι από το 2015… Καταλαβαίνεις πως ο τίτλος τα λέει όλα!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η αποστομωτική απάντηση της Στικούδη για τα υβριστικά σχόλια, τις κατάρες, τις απειλές και γενικότερα τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς από άτομα με τριτοκοσμική συμπεριφορά.
Γιατί όσο και αν δεν σου αρέσει η δουλειά κάποιου, από τη στιγμή που αυτή δεν προσβάλει και δεν θίγει κανέναν και συ εύχεσαι να πάθει κακό, να πεθάνει και άλλα τέτοια ”όμορφα μαργαριτάρια”, τότε αυτομάτως κατατάσσεσαι στην κατηγορία των κανίβαλων και των ανθρώπων με έντονη ψυχική διαταραχή που σίγουρα χρειάζεσαι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θεραπευτική αγωγή.
Η ελευθερία του λόγου δεν σημαίνει αυτομάτως πως ο καθένας μπορεί να προσβάλει, να θίγει και να εύχεται ”καρκίνους” και ”ψόφους” σε έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει απλώς τη δουλειά του, χωρίς να ενοχλεί κανέναν επαναλαμβάνω.
Όποιος μπορεί να ασκήσει κριτική, είτε θετική είτε αρνητική, να επικροτήσει ή να κατακρίνει, μπορεί να το κάνει με κόσμιο τρόπο και Δόξα Το Θεό, η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια, αρκεί να μάθεις να την χειρίζεσαι σωστά.
Την καλύτερη απάντηση για τα όσα ακούει, την δίνει η ίδια η Κατερίνα Στικούδη με ένα video που έφτιαξε. Δείτε το…
Η αποστομωτική απάντηση της Στικούδη
Πηγή: getgreekmusic.gr
Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
Ζευγάρι από το 2007 και παντρεμένοι από το 2015… Καταλαβαίνεις πως ο τίτλος τα λέει όλα!
close09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
3
play_arrowΑναστασία
4
play_arrowStavento, Daphne Lawrence
5
play_arrowApon
Σχόλια σε άρθρα (0)